Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:54:58

Чоловік стріляв по собаці, а влучив у колегу

30.01.2016   08:06

Чернігівський відділ поліції розслідує обставини отримання громадянином вогнепального поранення на території місцевого підприємства.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Олександр Крук, до чергової частини надійшло повідомлення, що на території одного з підприємств міста була стрільба з мисливської рушниці, внаслідок чого поранено людину.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна группа на чолі з керівництвом відділу. В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що того дня дворовий пес, який мешкає на території підприємства, кинувся на одного з працівників та покусала його.

Чоловік привіз з дому власну мисливську рушницю та вистрілив по тварині. Але дріб зрикошетив та поранив у голову та стегно іншого працівника, який тоді вийшов на вулицю. Після надання кваліфікованої допомоги в міській лікарні постраждалий був відпущений додому.

Олександр Крук повідомив, що зброя у стрільця вилучена, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини