Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:02:26

Підсумки роботи органів прокуратури Чернігівщини по виконанню Закону України "Про доступ до публічної інформації"

08.01.2016   08:24Агенцiя

На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» органами прокуратури області вживалися заходи, спрямовані на забезпечення права осіб на інформацію.

Упродовж року до органів прокуратури області надійшло 100 запитів на інформацію.

За результатами розгляду надано інформацію на 74 запити, роз’яснення – 18, направлено іншим розпорядникам – 7, у тому числі – підпорядкованим прокурорам, залишок на кінець звітного періоду складає 2 запити.

Найбільше запитів розглянуто з питань досудового слідства та з інших питань – по 33, кадрових питань – 16, організаційно-розпорядчої діяльності – 8, у т.ч. про надання статистичної інформації – 6, представництва інтересів громадян та держави в суді – 2.

Всі інформаційні запити вирішено протягом строку, встановленого Законом.

Переважна їх більшість надійшла поштою – 40. Крім того,  електронною поштою – 38, з особистого прийому – 21 та 1 запит прийнято по телефону.

Значна кількісті запитів надійшла від громадян – 71, громадських організацій – 14, засобів масової інформації – 9 та 6 запитів від юридичних осіб.

Органи прокуратури області й надалі будуть неухильно виконувати вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації.


Довідково:

Прийняття інформаційних запитів відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» в приміщенні прокуратури Чернігівської області здійснюється на 1 поверсі в кабінеті 110. Запит можна надіслати на адресу прокуратури: м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9, електронною поштою: dostuplife@ukr.net та за тел/факс: (0462) 674-446, а також звернутися за тел. (0462) 676-161.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини