Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:45:53

Школярі Михайло-Коцюбинської гімназії підготували для воїнів АТО святкові подарунки

26.12.2015   09:44

У кожній оселі сподіваються, що Новий рік принесе мир та спокій у нашу країну.

Тож, школярі Михайло-Коцюбинської гімназії за ініціативи та під керівництвом директора Миколи Миколайовича Шпака та вчительки Юлії Михайлівни Томилко підготували для воїнів АТО святкові подарунки: це дитячі листівки та малюнки зі щирими вітаннями та найкращими побажаннями для наших захисників, ялинкові прикраси та подарунки, створені власними руками.

Ще раніше, до Дня Захисника Вітчизни, діти організували імпровізований ярмарок-продаж своїх робіт та солодощів, які вони приготували власноруч.

Завдяки цьому було зібрано 750 грн., 100 з яких було вирішено витратити для облаштування пам’ятного знаку на честь загиблих земляків Івана Томилка та Володимира Брешинського. Решта коштів було передано волонтерам, які заслуговують на довіру - координатору Єдиного Волонтерського Центру Геннадію Обушному. На ці кошти будуть придбані та передані речі, які вкрай необхідні нашим захисникам на буремному Сході.

На урочистій передачі дитячих подарунків та коштів, що відбувалася в читальному залі дитячої бібліотеки, яку очолює Полевик Галина Миколаївна, був присутній заступник голови Чернігівської районної ради Володимир Поліщук. Разом з Геннадієм Обушним вони поспілкувалися з малечею, подякували їм за їх щиру турботу про наших воїнів та побажали школярам добре вчитись, щоб будувати нову країну.
Геннадій Михайлович передав до постійно діючої виставки бібліотеки відстріляну гільзу від гармати 30-го калібру, привезену ним з 18-ої позиції с.Піски батальйону «Карпатська Січ».

Таким чином, волонтерський рух росте, створюються нові осередки в Чернігівському районі. Кожен може надати посильну допомогу нашим воякам та жителям Донбасу, які потерпають від дій агресора.
Допомогу можна надати грошима, теплими речами, продуктами харчуваннями та словами любові, підтримки та подяки нашим захисникам.

Наші земляки – чернігівці, присутні майже в кожній роті, батальйоні, що розташовується у зоні АТО, а бійцям потрібні, насамперед, бурки, мед, сало, часник, продукти тривалого зберігання.
Тож підтримаймо наших захисників.

Волонтерський центр знаходиться: місто Чернігів, вул.Полуботка, 70 (Управління МЧС). В штатному режимі база працює з 9-ї до 18-ї год., при необхідності – до 22-ї (попередьте по телефону кол-центра)
Геннадій Михайлович (063) 127 96 22 – координатор Єдиного Волонтерського Центру Олена Валеріївна (050) 465 06 10 – координатор ГО «ЧЕРНІГІВСЬКА НАЦІОНАЛЬНА ГРОМАДА» Єдиного Волонтерського Центру.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини