Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:25:13

Поліція розкрила крадіжку з будинку голови райдержадміністрації

23.12.2015   10:36Агенцiя

Поліцейські одного з відділів поліції ГУНП в Чернігівській області затримали злодія, який обікрав житло голови місцевої райдержадміністрації.

Крадіжка сталася посеред білого дня. Заявниця повідомила, що залишила будинок незамкненим лише на кілька хвилин. Вдома був її 82-річний батько, але він нічого не чув і не бачив. З будинку зникли ноутбук, комп'ютер, ТВ-тюнер, веб-камера та дві пляшки колекційного вина.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, правоохоронці зафіксували сліди проникнення та вилучили ряд речових доказів. Шляхом реалізації оперативної інформації кримінальна поліція вийшла на слід одного з можливих учасників крадіжки.

В ході огляду господарчих будівель у загальному дворі багатоквартирного будинку, де мешкав підозрюваний, проведеного з дозволу господарів, було виявлено частину викрадених у потерпілої речей. Сарай, в якому знайшли речовий доказ, саме і належить 32-річному раніше судимому місцевому жителю. Це й дало підстави для оголошення йому підозри.

Під час проведення подальшої перевірки та санкціонованого обшуку вдома у підозрюваного були знайдені й інші речі з будинку потерпілої, окрім вина, яке зловмисник, з його слів, випив.

На даний час інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення чи сховище), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Підозрюваний згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини