Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:08:57

Підбито підсумки цивільного захисту Чернігова за 2015 рік

17.12.2015   07:03

14 грудня начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Олександр Кузнєцов підбив підсумки за результатами роботи за 2015 рік, а також визначив основні завдання з реалізації вимог законодавства і сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на 2016 рік.

Зокрема визначені завдання щодо покращення стану систем оповіщення, захисних споруд у м. Чернігів, а також розглянуто результати проведення навчань та тренувань з цивільного захисту на підприємствах.

Начальник циклу практичної підготовки обласних та м. Чернігова курсів удосконалення керівних кадрів 2 категорії Юрій Мирюта наголосив на вимогах чинної нормативно-правової бази стосовно обов’язковості навчання населення з питань цивільного захисту. Надані роз’яснення щодо повноважень і послуг Центру та алгоритм комплектування слухачами навчальних груп з цивільного захисту та пожежної безпеки.

На завершення заходу за сумлінне виконання заходів щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, почесними грамотами відзначені керівники підприємств Чернігова, а кращим фахівцям організацій оголошені подяки.

Крім того, за вагомий особистий внесок в організацію навчання у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки, навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області нагороджені грамотами працівники, відповідальні за цивільний захист підприємств, установ та організацій м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини