Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:33:34

Акція "Новорічний подарунок для кожної дитини Героя"

16.12.2015   11:31Агенцiя

Поновлюємо минулорічну ініціативу "Новорічний подарунок для кожної дитини Героя"!

Вже черговий Новий рік і дорослі, і діти нашої країни святкують не так яскраво та безтурботно, як колись.

Є родини, де ситуація зі святкуваннями особливо тривожна. Коли дружина залишається сам на сам зі своїми домашніми турботами, чоловік на війні. Чи він повернувся, але на тендітні плечі жінки лягає ще й реабілітація коханого. Часто діти стають заручниками обставин, швидко дорослішають, закриваються наодиці зі своїми образами.

Але саме вони - наше майбутнє!!!

Для дитини Новорічні свята - особливі, це казка, яку ми дорослі здатні перетворити у реальність.
Минулого року, ми змогли принести шматочок свята для 700-та дітей з Чернігівського району та міста Чернігів, це казкові вистави в Обласному Філармонійному Центрі,  безкоштовні покази мультфільмів, до когось додому завітали Дід Мороз зі Снігуронькою. Кожен захід – це насичена цікава програма і подарунки, для кожної дитини наших захисників. Все це було здійснено завдяки небайдужим підприємцям і благодійникам. Сподіваємось, що цього року також дітки наших Героїв не залишаться без уваги. І в ще більшу кількість домівок прийде новорічна казка.

Тому волонтери ГФ «Самооборона Чернігівщини» вже запланували  ряд заходів для діток наших Героїв в період новорічних святкувань.
Але, як завжди, без вас, небайдужі благодійники та меценати ми не обійдемося.

Будемо вдячні за будь-яку допомогу, від пропозиції долучитись до організації, поширити інформацію, організувати збір подарунків серед друзів, колег на роботі до власне самих подарунків( іграшки, книги, солодощі та ін. на Ваш розсуд) чи фінансової підтримки.
Зробити благодійний внесок можна на карту Приват

4149 4978 2303 8395 Ніколаєнко Юлія

Завжди раді за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 70 оф. 107 (Приміщення Департаменту з питань цивiльного захисту та оборонної роботи)
0977757206
0939646503

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини