Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:18:40

Акція "Свято для захисника" - волонтери збирають подарунки

24.11.2015   13:29

В Чернігові розпочався збір ялинкових прикрас і новорічних подарунків для воїнів, які захищають територіальну цілісність України на Сході.

Ініціатор проведення акції «Свято для захисника» – ГО «Жіноча сотня самооборони Че», інформаційний партнер – Медіа-центр «Моє місто». Долучитися можуть всі-всі-всі, хто хоче подякувати українським воїнам за нашу безпеку!

Як особисто ви можете долучитися? Зробити власноруч ялинкові прикраси чи мініатюрні ялинки, святкові композиції, зв’язати шкарпетки чи шапку, спекти пряники чи пиріжки, купити шоколадку, написати листа чи підписати вітальну листівку! Далі принесіть ці гостинці за вказаними адресами:
- вул. Горького, 59 (центр допомоги бійцям),
- пр. Перемоги, 182 (магазин "ЦАЦКИ").

Або зателефонуйте нам за телефонами: 067-945-28-24 (Оксана), 093-890-25-59 (Світлана) чи 066-304-89-87 (Вікторія). Можемо забрати зібрані речі своїм транспортом! Увага, всі подарунки будуть доставлені на передову особисто волонтерами ГО «Жіноча сотня самооборони Че»!

-         Взимку свят багато, приміром, вже 6 грудня – День збройних сил України, і ми обов’язково будемо вітати наших хлопців, передавати їм гостинці та домашні страви,  - розповідає волонтер Зульфія Салко. – Далі Святий Миколай, католицьке Різдво, Новий рік. І нам дуже хочеться, аби й наші захисники хоч трошечки відчули атмосферу свята, відчули, наскільки ми їм вдячні, як за них переживаємо, турбуємося. Розумію, що усім сьогодні важко, але воїнам - ще важче, хоча вони ніколи не скаржаться, нічого не просять, але завжди кажуть: «Ви там не здавайтеся!». Тож ми зараз дуже потребуємо допомоги чернігівців!

За словами волонтерів, серед першочергових потреб українських бійців: берці, ліхтарики, акумулятор для рацій, тактичні рукавички, рюкзаки, термобілизна, флісові кофти і брюки, наколінники, налокітники, тактичні окуляри, спальники, каремати, бензиновий генератор. Дуже потрібні продукти харчування (ТУШОНКА, КАВА, ЧАЙ) та МЕДИКАМЕНТИ. На фронті чекають і дитячі листи, малюнки.
 
Допомоги можна і фінансово, номери карток у ПриватБанку:
4149 6258 0691 4253 - гривня;
5168 7420 1918 2793 - доллар;
4731 2731 0303 4904 – євро (Рубан Оксана).
Акція вже розпочалася та триватиме до 30 грудня 2015 року.

Зауважимо, що волонтери збирають і подарунки, іграшки, книжки для дітей, що проживають у так званій «сірій зоні» на Сході. Вони дуже потребують нашої уваги та турботи!

Просимо долучитися усіх небайдужих!
 
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини