Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:12:35

Представники міжнародної громадськості відвідали Чернігівську виправну колонію (№ 44) та Прилуцьку виховну колонію

19.11.2015   10:44Агенцiя

Представники Запорізького обласного фонду «Віта Валєнс» та представники голландського фонду «Друзі Прилук», громадяни Нідерландів відвідали Чернігівську виправну колонію (№ 44) та Прилуцьку виховну колонію.

Під час візиту до жіночої колонії гості оглянули житлові приміщення установи та ознайомились з умовами праці засуджених жінок, які працюють на швейній фабриці.

Найбільшу цікавість іноземці проявили до умов спільного проживання засуджених мам з малюками, які перебувають в Будинку дитини при установі. Завітали до малюків гості не з порожніми руками – у подарунок передали памперси та засоби особистої гігієни.

В Прилуцькій виховній колонії для неповнолітніх юнаків представники громадськості обмінювалися досвідом під час третього Міжнародного навчального семінару: «Зменшення шкоди та ризиків в місцях позбавлення волі, профілактика ВІЛ і вживання психоактивних речовин».

Аналіз другої зустрічі зробив керівник проектів у Групі Помпіду Ради Європи Роберт Телтзроу. В ході семінару присутні обмінялися досвідом роботи за новими методиками SAVRY та сімейною конференцією. Пенітенціарії навчались проведенню роботи з засудженими, які  вживали психоактивні речовини, перебуваючи на свободі. Учасники семінару мали можливість дивитися короткі відеофільми та проводити рольові ігри.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини