Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:40:36

Прикраси на Хеллоуїн своїми руками виготовляли неповнолітні засуджені юнаки Прилуцької виховної колонії

02.11.2015   11:17

На Заході ніч з 31 жовтня на 1 листопада, День всіх святих або Хеллоуїн, відзначають давно. Мета цього свята – захистити людей від злих духів, відігнати чаклунів і відьом, а також зберегти урожай.

Саме для того, щоб відлякати всяку нечисть, і створюють прикраси з гарбуза. Про те, як зробити гарбуз, костюми і створити святковий образ, розповіли вихованцям Прилуцької виховної колонії управління ДПтС України в Чернігівській області.

Вихованці установи креативно підійшли до втілення своїх ідей до святкування Хелловіну та змагались у створені «Ліхтарів Джека» з гарбузів.

Під час виготовлення цього оригінального святкового ліхтаря юнаки зрізали кришечку зверху гарбуза, ложкою виймали м’якоть, вирізали страшні пики на бічній частині гарбуза та всередину встановили свічки.

Лякати друзів і знайомих засуджені Прилуцької виховної колонії не ходили, але отримали задоволення від створення прикрас.

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини