Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:11:43

За фактом вбивства інкасаторів на Чернігівщині відкрито кримінальне провадження

24.10.2015   14:46Агенцiя

Міліція Чернігівщини відкрила кримінальні провадження за фактами розбійного нападу на інкасаторський автомобіль та вбивства трьох банківських працівників, скоєними 23 жовтня у Чернігівському районі.

Мікроавтобус «Фольксваген» служби інкасації одного з банків у денний час 23 жовтня рухався зі столиці до м. Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 км, біля повороту на с. Скоринець Чернігівського району, з автомобілем сталася надзвичайна подія, яку буде встановлено в ході подальшого розслідування. Відомо, що мікроавтобус відхилився від передбаченої траєкторії руху та згорів.

Рештки вщент згорілого автомобіля були виявлені за двісті метрів від автошляху Київ-Чернігів. У салоні перебували трупи екіпажу - трьох інкасаторів.
Після надходження до міліції повідомлення про виявлення згорілого автомобіля та трупів усередині, на місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та Чернігівського райвідділу внутрішніх справ, керівник УМВС полковник міліції Едуард Альохін та його заступники, керівництво обласної прокуратури, оперативні працівники, фахівці експертної служби та ряду інших підрозділів.

Інформацію про подію було зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 115 (вбивство двох чи більше осіб) та частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Тривають оперативно-розшукові та слідчі заходи.

Міліція Чернігівщини звертається до всіх осіб, які мають будь-яку цінну для слідства інформацію з приводу цього злочину, з проханням звернутися до слідчого управління УМВС України в Чернігівській області за телефоном (0462) 619-769. Також просимо, у разі наявності записів відеореєстраторів транспортних засобів, зберегти це відео для подальшого надання слідству.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини