Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:00:06

Прокуратурою області звернуто до виконання рішення суду, яким зобов’язано Чернігівську міськраду прийняти Вузлову лікарню залізниці в комунальну власність міста

21.10.2015   08:07

Рішенням Київського апеляційного господарського суду відхилено апеляційну скаргу Чернігівської міської ради та залишено в силі рішення господарського суду області від 18.05.2015, яким задоволено позов прокуратури області про зобов’язання міської ради прийняти в комунальну власність територіальної громади міста Вузлову лікарню станції Чернігів Південно-Західної залізниці.

Після повернення справи до господарського суду Чернігівської області прокуратурою області витребувано наказ про примусове виконання рішення суду та направлено його на виконання до відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

Хід виконання судового рішення контролюється прокуратурою області.


Довідково:


Прокуратурою області подано позов у зв’язку з відмовою міської ради прийняти у комунальну власність лікарню.
Водночас у 2015 році законодавством передбачено фінансування таких закладів за рахунок місцевих бюджетів та, відповідно, їх переведення з державної в комунальну власність.
Своїм рішенням суд підтвердив правову позицію прокуратури.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини