Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:29:47

День машинобудівника у Чернігові був "Еталонним"

26.09.2015   06:48Агенцiя

В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня машинобудівника та 20-ї річниці заснування корпорації «Еталон», до складу якої входять декілька чернігівських підприємств. Участь у відзначенні взяв і голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

«Чернігів за радянських часів мав доволі потужний промисловий сектор економіки. Проте більшість об’єктів галузі до нашого часу не дожили. Причиною цьому є багато чинників, але факт залишається фактом. Тому особливо приємно сьогодні вітати вас, машинобудівники, з професійним святом. Адже чернігівські підприємства машинобудівної галузі вистояли і, дивлячись на ту продукцію, яку ви сьогодні з гордістю представляєте, можу сказати, що ви не лише зберегли, а й примножили здобутки підприємств. Упевнений, що і «Чернігівський ковальський завод», і «Український кардан», і «Чернігівський автозавод», які працюють у складі корпорації «Еталон», мають потенціал розвитку з огляду на рухомий склад пасажирського транспорту навіть однієї Чернігівщини», – звернувся до працівників галузі голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч у ході зборів у приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

Присутнім демонструвалися художні номери, презентаційні матеріали компанії, нагороджували кращих працівників. Подяками Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч відзначив заступника головного технолога служби головного технолога ПрАТ «Чернігівський автозавод» Олександра Рубана, маляра малярного цеху того ж підприємства Сергія Юсухна та налагоджувальника дільниці з виготовлення деталей вантажних карданних валів ТОВ «Український кардан» Миколу Дерев’янка. Почесною грамотою відзначений Петро Здрилько – налагоджувальник дільниці з виготовлення деталей вантажних карданних валів ТОВ «Український кардан».

Приємною несподіванкою стало те, що перехідний прапор корпорації «Еталон», який із року в рік передається кращому підприємству об’єднання, цьогоріч вручили колективу «Чернігівського ковальського заводу». Традиційно в додачу до цієї відзнаки керівництво корпорації преміювало весь колектив.

Крім заходів у приміщенні театру, машинобудівники ще й організували виставку своєї продукції. Впродовж дня чернігівці та гості міста на Красній площі могли ознайомитися з технікою, виготовленою в Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини