Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:39:51

Проведено оперативну нараду з питань притягнення до відповідальності у випадках ухилення від призову за мобілізацією

29.08.2015   11:14Агенцiя

В прокуратурі Чернігівської області відбулась оперативна нарада за участю всіх прокурорів районного рівня, на якій розглянуто стан додержання кримінального процесуального законодавства при досудовому розслідуванні кримінальних правопорушень, пов’язаних з мобілізацією.

Провів нараду прокурор Чернігівської області Віктор Носенко.

Він зосередив увагу прокурорів на активізації розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з ухиленням від призову за мобілізацією. А саме, на дотриманні розумних строків досудового розслідування та інших питаннях, які потребують прокурорського втручання при здійсненні нагляду за досудовим розслідуванням.

На даний час у провадженні органів внутрішніх справ області перебуває 36 кримінальних проваджень цієї категорії. До суду протягом цього року по області направлено 45 обвинувальних актів щодо кримінальних правопорушень за фактами ухилення від мобілізації.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини