Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:42:26

У Чернігові міліція затримала педофіла

07.08.2015   08:46Агенцiя

Співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в Чернігівській області в рамках загальнодержавної операції «Нічне місто» викрили та затримали 64-річного любителя «полунички».

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Антон Милосердов, оперативна інформація про те, що дідусь «цікавиться» неповнолітніми дівчатами надійшла до підрозділу в середині літа.

В процесі її перевірки було встановлено, що чернігівський пенсіонер 1951 року народження, єдиний син якого на даний час мешкає в Росії, проживав сам у трикімнатній квартирі. І чи то від дефіциту жіночої уваги, чи то просто від самотності почав посилено цікавитися неповнолітніми дівчатами.

В ході санкціонованого проведення негласних слідчо-розшукових дій було отримано інформацію, що жертвами педофіла стали дівчатка віком від 12 до 17 років, в основному з неблагополучних сімей або вихованці інтернатів. Чоловік знайомився з дівчатами на вулиці, пригощав їх морозивом, пропонував випити вина, давав на «кишенькові витрати» по 50 - 100 грн., а потім запрошував додому, де демонстрував фото та відео порнографічного характеру, вів розмови на тему сексу, роздавав секс-іграшки та пропонував займатися з ним сексом.

Задокументувавши кілька злочинів, оперативники провели затримання престарілого любителя «полунички».

На даний момент відкрито чотири кримінальні провадження за ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

В перспективі - відкриття проваджень за ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх), що загрожує фігуранту обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Підозрюваний у скоєному зізнався, дав правдиві свідчення. У оперативників є інформація про сім аналогічних фактів. Триває досудове розслідування.

Міліція звертається до батьків та опікунів потерпілих дівчат, які відмовилися писати заяви та давати свідчення. Своєю відмовою ви полегшуєте долю не тільки підозрюваному, але й створюєте прецедент безкарності та провокуєте до повторення таких злочинів. Задумайтеся.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини