Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:36:37

У прокуратурі області підведено підсумки роботи за перше півріччя

30.07.2015   10:43Агенцiя

29 липня, під головуванням прокурора області Віктора Носенка відбулась розширена оперативна нарада щодо підведення підсумків роботи органів прокуратури Чернігівської області у першому півріччі 2015 року.

У ході наради за участю заступників прокурора області, прокурорів районної ланки, керівників структурних підрозділів прокуратури області визначено заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності, а також  основні завдання в умовах законодавчих змін та реформування органів прокуратури.

Прокурор області зазначив, що нині прокуратура області працює в умовах кардинальної реорганізації всієї прокурорської системи. Набрав чинності новий Закон України «Про прокуратуру», відбувається процес оптимізації штатної чисельності, розпочато конкурс на заміщення посад керівників та прокурорів місцевих прокуратур.

«Втім, основним нашим завданням залишається ефективне виконання покладених Законом функцій зі зміцнення законності, правопорядку, протидії корупції, захисту прав громадян та інтересів держави від неправомірних посягань»,- підкреслив Віктор Носенко.

Заслухано звіти окремих прокурорів районної ланки та керівників структурних підрозділів щодо наявних прорахунків у роботі та шляхів їх виправлення.

На завершення наради прокурор області акцентував увагу присутніх на необхідності суттєвої активізації прокурорсько-слідчої діяльності: «Ми не маємо права зволікати та відкладати вирішення назрілих проблем, зобов’язані з найвищим ступенем відповідальності ставитися до виконання поставлених перед кожним із нас завдань».

За результатами наради прийнято відповідне рішення. Ним визначено низку заходів, які необхідно реалізувати найближчим часом.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини