Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:26:22

На Чернігівщині фермер переорав аеродром під город

20.07.2015   11:46

У Чернігівській області фермер примудрився захопити велику частину злітно-посадкової смуги військового аеродрому "Прилуки".

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Досудовий розгляд встановив, що аграрник захопив для своїх потреб територію аеродрому в 63 гектари! Ділянку аеродрому, балансовою вартістю майже шість мільйонів гривень, почали використовувати для вирощування сільськогосподарських культур.

В інтересах військової частини, якій належить аеродром, подано позов із вимогою звільнити самовільно зайняту земельну ділянку і привести частину злітно-посадкової смуги до початкового стану.

Проте місцеві сайти зауважують, що військова прокуратура мала б "копати" не навколо фермера, який раціонально розпорядився пустирем, а військовими командирами, з дозволу яких і стала полоса полем. А також розібралася б військова прокуратура з генералами--агентами Москви, які і знищили військову авіабазу в Прилуках разом із літаками... А фермеру  подякувати, що використовував покинуті землі!

Голос України

 

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.