Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:54:37

Підведено підсумки піврічної роботи обласної організації Товариства Червоного Хреста України

15.07.2015   11:13Агенцiя

Минулого тижня на базі Бобровицької районної організації Товариства Червоного Хреста (ТЧХ) України відбулося засідання Президії Правління Товариства.

Питання, що розглядались на засіданні, стосувалися підсумків діяльності обласної організації за І півріччя 2015 року, проведення звітів і виборів у первинних, міських та районних організаціях області. Підведено підсумки із Всеукраїнського місячника Червоного Хреста та проаналізовано хід виконання постанов ХХ з’їзду Товариства Червоного Хреста України. Також обговорено план реалізації критичних зауважень і пропозицій, висловлених на з’їзді, постанов Президії Правління ТЧХ України і обласної організації ТЧХ, підготовку і проведення благодійної акції «5 картоплин» та підготовку до ХХV звітно–виборної конференції обласної організації ТЧХ України.

У роботі Президії Правління взяли участь члени Президії, голови міських та районних організацій, представники Бобровицької районної ради, Бобровицького коледжу економіки та менеджменту, міського споживчого товариства.

Під час засідання було відмічено значний внесок обласної організації Товариства у вирішенні питань медичної, соціально–побутової та матеріальної допомоги соціально незахищеним категоріям населення Чернігівщини.

Так, за І півріччя поточного року працівниками патронажної служби надано майже 180 тисяч медичних та 10 тисяч соціально–побутових послуг, обслуговано понад 5 тисяч самотніх громадян похилого віку, понад 300 інвалідів війни, 680 учасників війни, 220 інвалідів праці, 60 інвалідів дитинства, та 137 осіб інших категорій.

У І півріччі 2015 року соціально – незахищені жителі області отримали:

матеріальну допомогу 6 осіб на суму 3,1 тисячі гривень;

допомогу продуктами харчування понад 1800 осіб на суму майже 44 тисячі гривень;

предмети першої необхідності понад 7600 осіб на суму майже 214 тисяч гривень;

послуги з придбання ліків 38 осіб на суму майже 1600 гривень;

інші види допомоги майже 1200 осіб на суму більше 88 тисяч гривень.

Загальна кількість людей, що отримала допомогу становить 20634 особи.

Також надавалась допомога внутрішньо переміщеним громадянам з тимчасово окупованих територій у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, одягу, взуття, постільної білизни, гарячого харчування тощо. Всього допомогу отримали 1405 переселенців на загальну суму близько 260 тисяч гривень.

На 17 вересня цього року запланована XXV звітно–виборна конференція обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини