Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:32:07

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.07.2015   09:18Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 14 липня по 08 годину 15 липня 2015 року.

МНС

МНС

Надзвичайні ситуації:

13 липня 2015 року у приватному господарстві гр. С. у с. Сорокошичі Козелецького району та у приватному господарстві гр. О. у с. Косачівказа Козелецького району зафіксовано загибель по одній голові свиней з клінічними ознаками, подібними до африканської чуми свиней. З метою проведення дослідження на інфекційні хвороби відібрано патологоанатомічні матеріали, які направлено до Київського державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. За результатами дослідження підтверджено діагноз "Африканська чума свиней".

Протягом 14 липня у населення вилучено 4 голови тварин. Вилучених свиней умертвили безкровним методом та утилізували шляхом спалювання.

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася в с. Тужар, Косачівської сільської ради Козелецького району 14 липня 2015 року, не проводились.

 

 

Пожежі

Зареєстровано 1 пожежу в житловому секторі. Вогнем пошкоджено 1 будівлю. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

 

Інші повідомлення:

14.07.2015 року о 16 год. 36 хв. до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування агітаційної палатки у м. Чернігові по вул. Пушкіна. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

14.07.2015 року о 17 год. 17 хв. до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування агітаційної палатки у м. Чернігові по вул. 1 Травня. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1 державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

 

 

Прогноз погоди на 15 липня 2015 року

Хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 9-14º, вдень 20-25º тепла. По Чернігову вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 12-14º, вдень 22-24º тепла.

 

 

Прогноз пожежної небезпеки

Пожежна небезпека в лісах області очікується 1-2 класу (відсутня та мала пожежна небезпека), місцями 3 класу (середня пожежна небезпека).

 

 

Радіаційний фон на території області складає:


м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Щорс - 9 мкр/год, с. Покошичі - 10 мкр/год, м. Семенівка - 9 мкр/год, м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини