Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:42:04

На Князя Чорного біля прокуратури відтепер двосторонній рух

01.07.2015   10:07

У вівторок, 30 червня, відновлено двосторонній рух по вулиці Князя Чорного біля Чернігівської обласної прокуратури.

Демонтаж знаків, які забороняв проїзд в обидві сторони контролював особисто обласний прокурор Віктор Носенко.

«За наполяганням громади та відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №164 від 24 червня («Про організацію руху по вулиці Князя Чорного»), на даний час буде забезпечено встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху», - повідомив прокурор, вказавши, що такі рішення та дії є прикладом того, як влада йде на зустріч мешканцям міста.

Слід наголосити на тому, що почути думку чернігівців з приводу одностороннього руху, що діяв до останнього вівторка червня, Віктор Носенко зміг під час наради із підприємцями. Таку незвичну зустріч організував кандидат у народні депутати на 205-му виборчому окрузі Сергія Березенко. До цього політик вже неодноразово ініціював діалог між чиновниками різних рівнів (включаючи урядовців) та представниками громади, екологічною експертною спільнотою, підприємницьким активом, трудовими колективами чернігівських підприємств та установ тощо.

«Я вам аплодую! Дякую за таке рішення щодо двостороннього руху. Звичайно, це буде дуже зручно та безпечно, адже тут ніхто не «літає», всі нормально та тихо їздять», - сказав журналістам водій, який одним з перших зміг проїхатися по вже двосторонньої ділянці дороги.

За словами Олександра Данченка, майстра дільниці КШБП, після демонтажу знаків та встановлення нових, комунальники візьмуться до корегування розмітки. «Часу треба днів два-три», - наголосив він. Проте користуватися вулицею для двостороннього проїзду можна вже зараз.


Тарас Дзюба


PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини