Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:39:24

Юрій Бреус очолив обласне Управління ДСНС України

29.06.2015   11:40Агенцiя

Голова ДСНС України Микола Чечоткін представив керівника Управління ДСНС у Чернігівській області

27 червня у Чернігові Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін у присутності Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча представив керівному складу оперативно-рятувальної служби Чернігівщини нового начальника обласного Управління ДСНС України полковника служби цивільного захисту Бреуса Юрія Володимировича, який призначений на дану посаду наказом Голови ДСНС України від 26 червня 2015 року №341 і до нині працював заступником начальника цього ж Управління з питань реагування на надзвичайні ситуації.

Під час заходу Голова ДСНС України Микола Чечоткін зазначив: «В нашій службі є проблеми із забезпеченням особового складу бойовим одягом, спорядженням та пожежно-рятувальною технікою. Потребує підвищення й  рівень заробітної плати рятувальників. Всі ці питання ми обов’язково будемо вирішувати. З цим я звертаю увагу керівників підрозділів на те, що покращити ситуацію також можна шляхом заробляння коштів за рахунок надання передбачених чинним законодавством платних послуг, аварійно-рятувального обслуговування об’єктів на договірних засадах та систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій, участі у регіональних програмах розвитку тощо. В цьому питанні є підтримка з боку голови Чернігівської облдержадміністрації». Окрім того, Микола Чечоткін підкреслив, що пріоритетним завданням служби є забезпечення готовності сил і засобів до реагування на надзвичайні ситуації різного характеру й націлив керівний склад на чітке і професійне виконання посадових обов’язків та поважне ставлення до підлеглих.
 
Вітаючи нового керівника чернігівських рятувальників, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч наголосив: «В нашій країні зараз непростий час і ми всі разом повинні забезпечити надійну безпеку життєдіяльності населення. Ми стоймо на порозі адміністративно-територіальної реформи та відповідних змін до Конституції України. В області прийнятий перспективний план розвитку територіальної громади. Виконання завдань Президента України з максимальної віддачі повноважень на місцевий рівень дозволить вирішити і ряд питань щодо забезпечення матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів Чернігівщини за рахунок посилення місцевих бюджетів. Зараз, у зв’язку з перерозподілом надходжень,  на рахунках селищних і сільських рад області знаходиться близько 60-ти млн. гривень. Ми відпрацю
ємо питання, щоб частину зазначених коштів направити на підвищення рівня оснащення рятувальників, адже
деякі масштабні пожежі, що мали місце, показали необхідність як в цьому, так і у створенні відповідного матеріально
го резерву».

В свою чергу полковник Бреус висловив вдячність керівництву ДСНС України та Чернігівської облдержадміністрації за довіру та запевнив, що всі поставлені перед рятувальниками завдання будуть виконані якісно, вчасно й професійно.
 
Бреус Ю.В. народився у 1972 році в Чернігові. У 1993 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище, а у 1999 році – Черкаський інститут пожежної безпеки МВС України. Під час служби обіймав різні керівні посади в Чернігівському оперативно-рятувальному гарнізоні. Пройшов шлях від лейтенанта до полковника. Нагороджений відомчими нагородами. Одружений, виховує двох доньок.

Управління ДСНС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини