Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:17:57

На Чернігівщині вживають заходи щодо недопущення корупції

19.06.2015   11:02Агенцiя

За 5 місяців 2015року фахівцями відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Чернігівській області проведено 37 службових перевірок, за результатами яких 11 матеріалів спрямовано до правоохоронних органів для прийняття рішення в порядку ст.214 КПК України.

Адже робота фахівців відділу базується на виконанні завдань державної політики з протидії корупції в податкових та митних органах, усуненні причин та умов, що її породжують, викоріненні зловживань і попередження правопорушень з використанням службового становища.

За матеріалами перевірок відкрито 3 кримінальні провадження, стосовно працівників органів ДФС Чернігівської області - 2 кримінальних провадження за фактами скоєння службових злочинів,  в напрямку захисту працівників ДФС області, стосовно інших осіб - 1 кримінальне провадження.
На адресу керівництва територіальних органів ДФС області для вжиття заходів реагування направлено 20 подань про вжиття заходів реагування, 18 посадовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності, чотирьом - винесені офіційні застереження.

 У разі встановлення фактів противоправної діяльності з боку працівників податкових чи митних органів області  пропонуємо звертатися за номером цілодобової телефонної лінії "Пульс" (044) 284-00-07 та за номером телефону "Довіри" відділу власної безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області  (0462) 668-522. За кожним фактом буде проведена службова перевірка і вжито відповідних заходів. Будемо вдячні за об'єктивну інформацію.

Відділ комунікацій  ГУ ДФС у Чернігівській області 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини