Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:00:30

Врожайний день для Річарда

13.06.2015   13:35Агенцiя

Днями, в ході несення служби в складі зведеної мобільної групи інспекторів кінологів в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі», в черговий раз показав свій клас розшуковий собака Річард. Протягом одного дня він тричі виявляв наркотичні речовини в громадян, що перетинали державний кордон України.

Для початку, в повітряному фільтрі легкового автомобіля БМВ, що слідував на виїзд з України, він виявив поліетиленовий пакет в якому знаходилось 200 грам марихуани.

Розігрівшись, через півтори години, Ричард під час опрацювання багажного відділення рейсового автобусу «Мерседес» сполученням Гомель – Чернігів спрацював на сумку одного з пасажирів. В ході спільної зі співробітниками митниці перевірки цієї сумки в ній виявили паперовий пакуночок з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 1 грама. Здивування правоохоронців викликав господар зілля, ним виявилась 33-річна мешканка Чернігова. Наразі триває експертиза зілля.

На завершення дня Річард, мабуть знаючи прислів’я «Бог трійцю любить», при перевірці чергового рейсового автобусу сполученням Київ – Вільнюс, у одного з пасажирів, 44-річного громадянина України, спрацював на його особисті речі. При спільній з митниками перевірці, в блокноті, що знаходився в кармані, виявили 5 грам сіро-зеленої речовини рослинного походження, попередньо марихуани, розфасованої в папір та поліетилен.

За всіма фактами спроб незаконного переміщення через державний кордон наркотичних речовин внесені повідомлення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та повідомлено відповідні правоохоронні органи.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини