Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:29:06

Школярів та студентів запрошують взяти участь у конкурсі “Тепло у моєму домі. Секретні матеріали”

27.05.2015   12:09Агенцiя

Медіагрупа StarLightMedia пропонує школярам та студентам зробити власний внесок у висвітлення теми енергозбереження та тепломодернізації оселі.

Тож умови участі у конкурсі.

Якщо ти

- мешкаєш у багатоповерхівці;
- вчишся у старших класах школи (приймаємо з 14 років) або у ВУЗі;
- вмієш знімати відео (мобільний підходить);
- маєш бажання розібратися у темі енергозбереження (зважаючи на тарифи, які будуть тільки рости, родичі скажуть тобі: “дякуємо”) і зробити Україну сильнішою і незалежнішою і хочеш здобути визнання і отримати класний приз, то бери участь у конкурсі “Тепло у моєму домі. Секретні матеріали”.

Що потрібно зробити

Крок 1

Вибери тему в одній із трьох номінацій конкурсу:
1. Тепло у моєму домі - рахуємо правильно! Лічильник/регулятор тепла в будинку.
2. Мій дім – моя фортеця! Хто керує будинком.
3. Тепла шуба для мого дому. Утеплення будинку.
Обирай.

Крок 2.
Прочитай та подивись спеціально підготовлені організаторами інструкції (лінк у кінці цієї сторінки).

Крок 3.
Заповни заявку на участь і надішли нам на електронну адресу konkurs@svoeteplo.org.
Приклад заповненої заявки.

Крок 4.
Візьми смартфон, фотоапарат, камеру, будь що, що знімає відео і створи відеосюжет в жанрі “журналістське розслідування” (тобто, розповідь про проблему із коментарями учасників ситуації) на обрану тему на прикладі того, в якому ти проживаєш. Про те, як знімати і чим монтувати – за лінком внизу цієї сторінки.

Крок 5.
Вишли нам свою відеороботу
– на електронну адресуkonkurs@svoeteplo.org
- або звичайною поштою на адресу 01054, м. Київ, вул. Тургєнівська, 25, 6 поверх, офіс StarLightMedia, для Ілони Ставицької;
- або через завантаження на https://www.youtube.com і надсилання на електронну адресу konkurs@svoeteplo.org посилання на YouTube і заявки.

Все. Чекай результатів.

Призовий фонд
Приз – можливість на два тижні поринути у велике телебачення, причому проїзд і проживання у Києві повністю оплачуються. І таких призів у нас буде три.

На зимових чи весняних (на твій вибір) канікулах 2015-2016 навчального року ти будеш проживати у столиці на повному пансіоні і матимеш змогу потрапити за лаштунки великих телеканалів – СТБ або Нового.

2 тижні Києва для тебе та, якщо тобі менше 18 років, для мами або батька (або іншої відповідальної за тебе особи).

Якщо твоя конкурсна робота – колективна, то можна приїхати максимум втрьох, оплачено буде всім трьом учасникам переможної команди.

УВАГА! На твій вибір приз можна взяти грошима. Це вийде 7’000 гривень на переможця, якщо конкурсна робота індивідуальна. Якщо вона підготовлена творчим колективом з 2 осіб – це буде 14’000 гривень, а якщо с 3-х і більше людей – 21’000 гривень на переможну команду.

Окрім цього, фіналісти (по 1 представнику від команди, якщо робота колективна) будуть запрошені (і їм буде оплачено переїзд і ніч проживання) до Києва на церемонію нагородження переможців.

А роботи, надіслані до 15 вересня 2015, будуть показані у спеціальній секції Другого Київського Urban Fest, у неймовірній атмосфері енергії та інновацій, для найбільш енерго-прогресивних киян.

Всі учасники нагороджується дипломами.
За рішенням конкурсної комісії роботи можуть бути нагороджені спеціальними призами.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Запрошуються школярі, старші за 14 років на момент подачі конкурсної роботи, та студенти ВУЗів, які проживають у багатоповерхівках.

Якщо на момент початку конкурсу тобі не виповнилося 18 років, ти можеш бути учасником конкурсу за умови, що самостійно належним чином повідомиш про це своїх батьків. Будь ласка, дай їм почитати цю сторінку, і, сподіваємося, батьки не будуть заперечувати щодо твоєї участі у конкурсі.

Важливо. Щоб ми могли оплатити твій проїзд та проживання, ти повинен мати індивідуальний податковий номер платника податків фізичної особи (ми будемо сплачувати за тебе податки). Ідентифікаційний номер можна отримати у твоїй податковій, на твою вимогу, його надають українським громадянам з будь-якого віку. Він буде потім закріплений за тобою все життя, як у всіх дорослих українців.

Організаційні моменти

Потрібно надіслати з 15 травня до 30 липня 2015 заявку на участь у конкурсі.
Відеороботу у будь-якому відеоформаті чекаємо до 1 жовтня 2015 .
Тривалість поданого на конкурс репортажу повинна становити не менше 3 хвилин і не більше 20 хвилин.

Як визначатиметься переможець

Оцінювання робіт здійснюватиметься за такими критеріями:

- практична цінність;
- повнота розкриття теми (задіяна найбільша кількість учасників процесу, коментарі змістовні);
- креативність подачі.

З 1 жовтня по 15 листопада 2015 року проводиться обробка конкурсних робіт членами журі та визначення фіналістів. Представлені на конкурс роботи будуть оцінені членами журі. Від групи StarLightMedia (СТБ, Новий канал, ICTV, M1, M2, QTV)  роботи будуть оцінювати професійні телевізійні журналісти, сценаристи, режисери і фахівці з комунікацій. Від програми IFC “Енергоефективність у житловому секторі України” – фахівці з побутової енергоефективності.
15 грудня 2015 року фіналісти будуть запрошені до новорічного Києва, де відбудеться перегляд робіт і церемонія нагородження кращих.

За інформацією проекту "Зігріємо Україну разом"

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини