Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:41:27

Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення не може закупити ліки

12.05.2015   16:37Агенцiя

Як повідомляє «Вісник державних закупівель» Комунальний лікувально-профілактичний заклад "Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення" намагався закупити ліки на загальну суму понад півмільйона гривень.

Відповідно до програми "Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" лікарня оголосила тендерні закупівлі по 8 лотам, серед яких: Лот № 1 - лікарські засоби, які застосовуються при захворюваннях травного тракту та порушенні обміну речовин; Лот №2 – плазмозамінники і розчини для перфузії, лікарські засоби, які впливають на кровотворення; Лот №3 – лікарські засоби, які застосовуються при захворюваннях серцево-судинної системи; Лот №4 – лікарські засоби, які містять гормони; Лот №5 – лікарські засоби, які застосовуються при захворюваннях нервової системи; Лот №6 – лікарські засоби, які застосовуються при захворюваннях дихальної системи; Лот №7 – лікарські засоби, які застосовуються для лікування захворювань кістково-м’язової системи; Лот №8 – психотропні лікарські засоби.
 
Але, жодного препарату не було закуплено.

Відповідно до законодавства тендерний комітет 23.04.2015 відмінив торги,  тому що на участь було подано менше двох конкурсних пропозицій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини