Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:09:37

Частина мешканців обласного центру знову залишилася без гарячої води

01.05.2015   10:45

Не встигли абоненти «Облтеплокомунерго» натішитися поданою наприкінці минулого тижня водою, як ситуація повторилася знову. Втім, цього разу проблема торкнулася значно більшої кількості людей.

Гаряча вода в кранах частини мешканців обласного центру почала зникати ще вчора надвечір, а зранку звідти вже бігла холодна. Причина відключення, пояснює надавач послуг, та сама, що й минулого тижня — відсутність лімітів газу. Однак цього разу зупинилися не дві котельні.

У «Чернігівгазі» кажуть, що тепловики мають борги перед «Нафтогазом», а тому, отримавши відповідну вказівку, вимушені були її виконувати. Про це, за відсутності керівництва, телефоном нам повідомила речниця підприємства Наталія Свириденко.

Того, що мають борги, тепловики не заперечують, та разом з тим наголошують, що цьогорічна недоплата за газ в порівнянні з попередніми роками невелика, а якщо їх споживачі — як побутові, так і бюджетники -заплатять усе, що завинили, а це 70 мільйонів, то ситуація значно покращиться. Не варто забувати і про те, що розмір діючих тарифів не встигає рости за ціною газу.

За словами керівництва підприємства, сьогодні знову тривають переговори з НАК «Нафтоаз» за участі очільників області. Але жодних конкретних відповідей щодо того, чи повернеться найближчим часом гаряча вода в оселі чернігівців, тепловики поки що не мають. Говорять лише про те, що Чернігів — не єдине місто, а «Облтеплокомунерго» — не єдине підприємство, яке опинилося в такій ситуації. Аналогічні процеси відбуваються по всій державі.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини