Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:29:15

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

10.03.2015   09:44Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 09 березня по 08 годину 10 березня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 29 пожеж, з яких 15 в житловому секторі та 14 сухої трави.

Описи деяких пожеж:

1. Пожежа сухої трави Менський район, біля с. Слобідка О 10 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, с. Клубівка Об 11 год. 15 хв. по вул. Червонопартизанська сталася пожежа житлового будинку та господарчої будівлі, вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та стіни житлового будинку, знищено господарчу будівлю; по вул. Червонопартизанська сталася пожежа житлового будинку, вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та стіни. Власники та збитки встановлюються. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано матеріальних цінностей на суму 155 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, с. Пролетарська Рудня Об 11 год. 45 хв. сталася пожежа господарчої будівлі та лазні. Вогнем знищено господарчу будівлю та покрівлю лазні. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 60 000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Пархимів О 12 год. 09 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 10 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі Корюківський район, с. Охрамієвичі О 12 год. 19 хв. сталася пожежа господарчої будівлі та житлового будинку. Вогнем знищено господарчу будівлю та покрівлю житлового будинку. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

6. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Тур'я О 15 год. 04 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 11 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

7. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Чепелів О 15 год. 58 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 6 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

8. Пожежа сухої трави Носівський район, біля с. Ведмедівка О 16 год. 00 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

9. Пожежа сухої трави Сосницький район, біля с. Загребелля О 17 год. 29 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Виявлення та знищення ВНП:

09 березня 2015 року о 14 год. 50 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області було знищено 46 мінометних мін калібром 50 мм, 32 підривники, 2 гранати РГД-33, 1 артилерійський снаряд калібром 122 мм та 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів ВВв, які були виявлені 08 березня 2015 року під час проведення земляних робіт та 09 березня 2015 року під час додаткового обстеження прилеглої території біля с. Івангород, Ічнянського району.


Інші повідомлення:

Протягом доби техніка ДП "Чернігівський облавтодор" для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області не залучалася. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини