Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:34

Вогнеборці в ході ліквідації пожежі виявили тіло літньої жінки

28.02.2015   13:36

27 лютого о 05:59 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку в с. Красилівка.

МНС

МНС

До місця пригоди прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з Козельця та професійного пожежного посту з смт Олишівка. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу о 06:20 локалізували, а о 07:15 остаточно ліквідували.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни житлового будинку. Під час ліквідації пожежі в одному з приміщень оселі вогнеборці виявили тіло 88-річної господарки. За попередніми даними, причиною пожежі послужила відсутність протипожежної розділки між димарем печі та дерев'яними конструкціями перекриття будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням завчасно дбати про справність приладів опалення. Необхідно почистити сажу, зашпарувати тріщини та побілити опалювальні печі. Комплекс таких заходів дозволить вам уникнути пожеж , зберегти своє життя та оточуючих вас людей.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини