Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:04:02

Правоохоронці затримали групу молодиків, які зливали бензин з легковиків

23.02.2015   08:16

В Бахмачі міліціонери затримали трійцю хлопців, які з 2013 року скоїли близько десятка крадіжок бензину з автівок місцевих мешканців.

Починаючи з березня 2013 року до чергової частини Бахмацької міліції періодично почали надходити звернення громадян про крадіжку бензину з їх автівок.

У всіх випадках бензин був викрадений з автомобілів вітчизняного виробництва, які не були обладнані сигналізацією. Один автомобіль зловмисники настільки вподобали, що викрадали з нього бензин декілька разів.

Провівши комплекс заходів та відпрацювавши підобліковий контингент, стихійні ринки й осіб, раніше засуджених за аналогічні злочини, правоохоронцям вдалося вийти на слід групи.
Зловмисниками виявилися троє мешканців Бахмацького району, один з яких на момент початку злочинної діяльності групи був ще неповнолітнім.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини