Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:59:44

САН ІнБев Україна надасть гранти переможцям "Конкурсу соціальних проектів"

17.02.2015   13:03Агенцiя

Компанія САН ІнБев Україна проводить «Конкурс соціальних проектів» в 2015 році, переможці якого отримають гранти на реалізацію.

Про це сказано в повідомленні компанії.

«Наш конкурс - зручна інтернет-платформа для спілкування людей з різних куточків України, які готові робити світ кращим. За підсумками конкурсу ми допомагаємо реалізувати всі вибрані проекти, і кожен з учасників може зробити особистий внесок у вирішення конкретної соціальної проблеми», - розповів менеджер з корпоративної соціальної відповідальності САН ІнБев Україна - Олександр Загнибіда.

За його словами, конкурс проводиться з метою залучення громадських організацій до вирішення соціальних проблем у сфері екології та благоустрою населених пунктів; популяризації спорту та здорового способу життя; розвитку медіа-проектів. Також будуть розглянуті інноваційні проекти в сфері науки і техніки; пропозиції щодо розвитку ділового середовища, зокрема, підприємництва та лідерства.

Роботи приймаються до 7 березня, а вибір переможців відбудеться з 8 по 15 березня поточного року. За підсумками – 5 команд переможців отримають гранти у розмірі 10 тисяч гривень на реалізацію соціальних проектів.

Конкурс проводиться на Facebook-сторінці компанії, де всі зареєстровані громадські організації можуть заповнити заявку на участь.

Переможців обиратимуть за принципом 5050. Тобто, вподобану ідею зможуть підтримати не тільки журі, до складу якого увійдуть представники бізнесу, громадські діячі, журналісти та експерти, але і користувачі Facebook, що зареєструвалися в спеціальному додатку.

Нагадаємо, в 2014 році в конкурсі взяли участь 67 проектів з усієї України. Переможцями стали: проект «Безпечний велорух» (м.Одеса) - виготовлено понад 2 тис. світловідбиваючих браслетів, які безкоштовно роздавалися велосипедистам; проект «Друге життя» - учасники організували установку екологічних урн в офісах; проект «Допоможемо безпритульним собакам пережити холод» - споруда вольєра для бездомних тварин. Також виграш у проекті допоміг двом студентським командам з Києва та Запоріжжя відвідати фінальний раунд змагань найбільшого в Європі інженерного руху, який збирає понад 90 тисяч студентів Європи.

Довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: BUD, Stella Artois, Beck's; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське», DAO.

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини