Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:06:10

Вогнеборці ліквідували пожежу, під час якої загинула 55-річна жінка

05.02.2015   12:51

4 лютого о 10:36 до Служби порятунку "101" у Куликівському районі надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Ковчин, що за 13 км від райцентру.

За викликом на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди та Державного пожежно-рятувального посту з райцентру. На час їх прибуття полум'я вирувало в середині помешкання та повністю охопило дах будівлі.

Спільними діями пожежу об 11:14 локалізували, а об 11:36 остаточно ліквідували. В ході гасіння у щільно задимленому приміщенні рятувальники виявили тіло 55-річної співмешканки господаря будинку.

За словами власника помешкання, в той час, коли вони з жінкою відчули запах диму, намагалися покинути небезпечну зону. Чоловік встиг врятуватися через вікно, а його співмешканка побігла до виходу. На жаль, надихавшись небезпечного диму, жінка втратила свідомість і загинула.

В результаті пожежі вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі по всій площі. Ймовірною причиною пожежі послужила несправність електропроводки у одній з кімнат помешкання.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини