Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:24:22

Як 76-річна Валентина Приходько спіймала двох шахраїв

23.01.2015   12:42Агенцiя

Чернігівка 76-річна Валентина Приходько спіймала телефонних шахраїв Сергія Терещенка, 23 роки, і Яна Прокопенка, 24 роки. Намагалися видурити 10 тис. грн.

— Десь о другій ночі дзвонить телефон: це інспектор міліції Косовець Володимир Миколайович, — згадує Валентина Василівна. — Ваш син Ігор попав в аварію. Збив людину. На лікування потрібні гроші. 10 тисяч гривень — і ми відпустимо його, справи не відкриватимемо. — І передає трубку начебто сину. Чую: мамочка, прости, я не хотів. Я думав, що вбив його. Поможи, чим зможеш.

Валентина Приходько не мала таких грошей.

— Є тільки шість тисяч, кажу. "Добре. Ми прийдемо за 10 хвилин. Тільки про нашу розмову — нікому", — продовжує Валентина Приходько. — Тут мене осінило, набрала невістку. Добре, що вона серед ночі взяла трубку. Все нормально, говорить, Ігор спить. Я позвонила в міліцію, сказала, що мене зараз грабуватимуть. Прийшли два міліціонери, сховалися на кухні. Сижу, чекаю. Тут — дзвінок. Заходьте, кажу, на кухню, я зараз винесу гроші.

Міліціонери схопили Сергія Терещенка.

— Він крутився, брикався. Кричав: я за все заплачу, дам доларами. Мене аж тіпало. Міліціонери розказали, що напередодні він видурив у жінки із сусіднього будинку 10 тисяч гривень.

Сергій Терещенко видурював гроші з Яном Прокопенком. У жовтні останнього затримали в райцентрі Лубни, однак суд його відпустив. Тоді виманив у людей щонайменше 7 тис. грн і $100.

gazeta.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини