Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:49:34

Колегія УМВС в Чернігівській області підбила підсумки роботи за 2014 рік

22.01.2015   15:20Агенцiя

Підсумки роботи органів та підрозділів внутрішніх справ Чернігівщини за 2014 рік проаналізували на розширеному засіданні колегії Управління МВС в області, яке відбулося в залі колегій адмінбудівлі УМВС. На нараду були запрошені члени колегії, начальники галузевих служб, керівники міськрайвідділів УМВС області з усіма своїми заступниками.

Відкрив та вів засідання тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. У своїй вступній доповіді він озвучив результати оперативно-службо­вої діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ області у 2014 році та поставив завдання щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки на наступний 2015 рік.

Керівник обласної міліції підкреслив, що у минулому році підрозділи Управління продовжили реалізацію курсу Міністерства щодо забезпечення відкритості в діяльності органів внутрішніх справ та відновлення громадської довіри до правоохоронної системи.

За показниками у службовій діяльності Управління МВС області завершило минулий рік з добрими показниками - Чернігівщина посіла третє місце у рейтингу всіх областей України. А за окремими напрямками оперативно-службової діяльності, насамперед, це стосується розкриття крадіжок, документування наркозбувальників, наркопритонів, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, виявлення злочинів у сфері господарської діяльності та легалізації доходів отриманих злочинним шляхом - область зайняла перше місце.

Учасники засідання розглянули результати роботи слідчих підрозділів та кримінального блоку УМВС області у звітному періоді, визначили причини та умови наявних недоліків, обговорили заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності міліції в подальшому. В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких, а також злочинів минулих років. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками.

Піднімаючи питання роботи блоку громадської безпеки, заступник начальника УМВС Едуар Альохін зазначив, що минулий рік для цих підрозділів був складним. На базі патрульної служби був створений батальйон міліції спеціального призначення «Чернігів». В зоні АТО проведено 11 ротацій, в результаті яких на Сході побували 583 працівника міліції Чернігівщини.

Не обійшли увагою учасники розширеного засідання колегії УМВС і питання проведення реформи міліцейського відомства. Головне завдання керівників - закріпити напрацьовані позиції та забезпечити підвищення ефективності за основними напрямками оперативно-службової діяльності з метою виконання у повному обсязі тих заходів, які були визначені на поточний рік.

Для успішного початку нового року керівникам структурних підрозділів Управління, начальникам міськрайвідділів та їх заступникам першочергову увагу приділити роботі зі зверненнями громадян та їх особистому прийому - забезпечити безумовне дотримання графіків особистого прийому громадян, у тому числі дільничними інспекторами міліції, які мають працювати серед населення, проводити подворові, поквартирні обходи, спілкуватися з мешканцями дільниці. Виявляти осіб, які не працюють, не мають законних доходів, але ведуть безбідний спосіб життя.

Підбиваючи підсумки наради, начальник УМВС в області довів до відома підлеглих вимоги, які висуває перед правоохоронцями Міністр внутрішніх справ України, та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини