Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:06:49

27-річний Віталій Гвоздь під час пожежі врятував дівчину

21.01.2015   11:28

19 січня у с. Скоринець Чернігівського району близько 14 години сталася пожежа житлового будинку, в результаті якої господарі залишились без даху над головою.

Проте, наслідки лиха могли бути трагічнішими, якби не героїчний вчинок 27-річного Віталія Гвоздя, працівника газорозподільчого пункту цього ж села. Коли чоловік побачив дим, що виходив з помешкання, швидко побіг до місця пригоди.

Вже там він наказав сусідам негайно викликати рятувальників, а сам забіг у житловий будинок де і виявив 22-річну власницю, котра сиділа на підлозі та навіть не намагалася покинути небезпечну зону.

Віталій одразу прийнявся рятувати дівчину і виніс її на вулицю, після чого перекрив газопостачання до будинку. Чоловік вдруге ризикував життям, коли забігав до палаючого помешкання аби переконатись, що у будинку більш нікого не залишилось.

Згодом пожежу ліквідували вогнеборці Служби порятунку 101, що прибули за викликом.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини