Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:00:51

Вогнеборці ліквідували 3 пожежі, що виникли з причини несправності пічного опалення

17.01.2015   13:25Агенцiя

Протягом минулої добу на Чернігівщині вогнеборці ліквідували 3 пожежі, що виникли з причини порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення.

16 січня  о 09:49 загорівся житловий будинок у с. Понори Талалаївського району, внаслідок чого вогнем пошкоджено перекриття, стіни та домашнє майно господарів.

17 січня о 02:45 у м. Носівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку по пров. Коцюбинського. До місця пригоди оперативно прибув  пожежно-рятувальний підрозділ. О 03:10 пожежу локалізували, а о 04:40 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено житлову кімнату.

17 січня о 04:57 виникла пожежа в одному з приватних житлових будинків у с. Риботин Коропського району. Через 8 хвилин на місце події працював пожежно-рятувальний підрозділ. О 05:06 вогнеборці локалізували, а о 08:30 остаточно ліквідували пожежу. Полум'ям знищено перекриття та домашні речі господарів.

Причинами пожеж у трьох випадках стала відсутність належної протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та  дерев’яним перекриттям будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід робити огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин. Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил, допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.