Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:29:42

Рятувальники ліквідували пожежі, під час яких загинуло 2 людини

10.01.2015   17:15Агенцiя

Протягом 10 січня на території Чернігівської області у вогні загинуло 2 людини. Головними причинами трагедій є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електропобутових приладів.

О 01:34 до Служби порятунку «101» у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Соколівка. По прибуттю рятувальники ліквідували пожежу, під час якої в одній з кімнат оселі виявили тіло 64-річного господаря. Ймовірною причиною трагедії послужив електрообігрівач.

О 03:10 до Служби порятунку "101" у Борзнянському районі надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в хуторі Жданів. За викликом до місця пригоди прибули сільські вогнеборці, а також пожежно-рятувальний підрозділ з Борзни. У цей час горів дах та перекриття помешкання. Гасіння пожежі тривало майже півтори години. В ході гасіння в одній з кімнат виявлено тіло 72-річного господаря. Як з'ясувалося, опалювальна піч у його помешканні експлуатувалась з грубими порушеннями вимог пожежної безпеки. Чоловік перед початком опалювального сезону не почистив сажу та не зашпарував тріщини. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням бути уважними при користуванні електронагрівальними приладами та пічним опаленням. Слідкуйте за їх справністю та не залишайте без нагляду. Пам’ятайте, що лише суворе дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини