Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:47:01

Понад 64 тисячі електронних ключів отримали платники Чернігівщини у 2014 році

31.12.2014   12:04Агенцiя

Розвиток електронних сервісів та співпраця з платниками, розширення кола користувачів сервісів є одним з важливих напрямків діяльності органів фіскальної служби Чернігівщини.

У 2014 році клієнтами Центру сертифікації ключів в цілому по області стали 21,4 тис. платників (зокрема: 5,2 тис. – юридичних осіб та 16,2 тис. фізичних осіб), яким безкоштовно сформовано близько 64,2 тис. посилених сертифікатів для подання звітності. Така динаміка красномовно свідчить про ефективність електронних сервісів та постійне зростання кількості бажаючих оцінити переваги подання звітності в електронному вигляді, адже це зберігає час та гроші.

Слід зазначити, що у 2014 році сфера використання безкоштовних електронних ключів стала ширшою. Відтепер електронний цифровий підпис (ЕЦП) можна використовувати не лише для подачі податкової звітності, звітів до пенсійного фонду та статистики.

За допомогою ЕЦП, наданого Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, можна брати участь у торгах з продажу арештованого майна «СЕТАМ» та здійснювати державні закупівлі.

Нагадуємо, що послуги електронного цифрового підпису надаються безкоштовно органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам. Робота Центру забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом, який забезпечує високий рівень надійності захисту інформації, що дуже важливо для користувачів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.