Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:47:18

Напередодні реформування системи загальнообов’язкового державного соціального страхування

26.12.2014   08:01Агенцiя

Відбулася нарада директорів міжрайонних та Чернігівської міської виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

25 грудня відбулася нарада директорів міжрайонних та Чернігівської міської виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якій було розглянуто низку питань, зокрема: про підсумки комплексної ревізії обласного відділення, яка проводилася у листопаді – грудні Виконавчою дирекцією Фонду, прийняття звітності від страхувальників та підготовку фінансової звітності за 2014 рік, практику ведення договірної роботи міжрайонними та міською виконавчими дирекціями відділення, актуальні питання співпраці з територіальними лікувально-профілактичними закладами області по контролю за обґрунтованістю видачі та продовження листків непрацездатності, висвітлення діяльності відділення Фонду у засобах масової інформації Чернігівщини.

Відкриваючи нараду, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савич П.І., розповів про підсумки роботи відділення у 2014 році, зазначивши, що не дивлячись на складну суспільно – політичну ситуацію в державі, забезпечено виконання завдань по всіх напрямках роботи, у тому числі, проведено виплати матеріального забезпечення застрахованих осіб та забезпечено надання соціальних послуг. Водночас проведено масштабну оздоровчу кампанію. Так, на фінансування оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення влітку поточного року використано 18 447 715,00 грн. У порівнянні з 2013 роком коштів використано на 8 448 045,90 грн. або на 84,5 % більше. Оздоровлено 8 494 дитини.
Про підсумки комплексної ревізії обласного відділення, яка проводилася у листопаді – грудні Виконавчою дирекцією Фонду, розповів заступник директора С.А.Носовець.

В ході наради обговорено і питання роботи в умовах очікуваного реформування системи загальнообов’язкового соціального страхування в Україні.

Засідання пройшло під головуванням директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савича П.І.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини