Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:14:11

Керівники області привітали дітей з Днем Святого Миколая

20.12.2014   09:54

19 грудня голова обласної ради Микола Звєрєв разом із в.о. голови обласної державної адміністрації Сергієм Журманом привітав дітей соціально-незахищених категорій Чернігівщини з Днем Святого Миколая.

У заході, який відбувся в обласному палаці дітей та юнацтва, взяли участь діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, з багатодітних сімей та родин-переселенців зі сходу України і АР Крим, вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей міст Ніжина, Чернігова, села Хмільниця Чернігівського району.

У рамках заходу відбулася святкова програма біля новорічної ялинки з піснями та іграми з казковими героями.

Вітаючи дітей з чудовим зимовим святом, Микола Звєрєв зазначив, що цей День кожному з нас приносить світлу радість і добрі сподівання. Отож дорослі, наголосив він, мають подбати, аби це прекрасне свято залишило приємну згадку у дитячих серцях, посіяло зерно любові, шани та поваги до старших людей і своїх ближніх.
Голова обласної ради побажав дітлахам і гостям свята бути здоровими, слухняними і щасливими, щоб над їхніми головами завжди було світле і безхмарне небо. Діти продемонструвати свої таланти та здібності, переглянули святкову програму та отримали солодощі від Святого Миколи Чудотворця.

Під час спілкування з представниками засобів масової інформації в.о. голови облдержадміністрації зауважив, що незважаючи на кризу в країні, влада піклується про майбутнє найменших громадян нашої держави.
–У цьому році ми відновили роботу 10 дитячих садків – один з них відкрився сьогодні у с. Кучинівка Щорського району. І це є знаковим перш за все для батьків, які живуть у сільській місцевості, адже з розвитком інфраструктури відпадає необхідність шукати кращої долі для своїх дітей у великих містах.
Тому завдання і органів виконавчої влади, і місцевого самоврядування якомога більше робити для підвищення якості життя у віддалених куточках області, - підкреслив Сергій Журман.
Також він розповів про роботу, що проводиться органами влади у напрямку захисту прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та допомоги багатодітним родинам.
Говорячи про родини вимушених переселенців, діти яких також отримали вітання і подарунки до свята, в.о. голови облдержадміністрації наголосив, що влада робить все можливе, щоб вони відчували себе як удома.
– Безперечно, це дуже важко зробити і ми розуміємо, що наших зусиль для повноцінної заміни їм домівки буде недостатньо. Але ми повинні робити все настільки щиро, щоб вони зрозуміли – про них тут турбуються не лише у свята, а повсякчас, - зазначив Сергій Журман.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини