Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:30:26

У Прилуках міліція затримала крадіїв акумуляторів

12.12.2014   08:48

Співробітники Прилуцького міськвідділу внутрішніх справа УМВС України в Чернігівській області затримали двох непрацюючих чоловіків, які скоїли серію крадіжок з автомобілів.

Як повідомив начальник Прилуцького міськвідділу внутрішніх справ Олександр Меша, від злодіїв потерпали власники вітчизняних транспортних засобів. З їхніх машин зловмисник вночі викрадав акумулятори.

Коли до чергової частини почали надходити повідомлення від прилучан, що при загадкових обставин з їх автівок зникли акумуляторні батареї, правоохоронці одразу почали розслідувати злочин і незабаром вийшли на двох спритників. Міліціонери довели їх причетність до одинадцяти крадіжок акумуляторів, крадіжки стали для них чи не єдиним способом існування, бо працювати по-чесному молодики не хотіли.

Як встановили правоохоронці, крадіжки з автомобілів прилучан почали вчинятися в жовтні-грудні. На полювання крадії виходили вночі, обирали автомобілі вітчизняного виробництва і бажано без сигналізації. Коли небезпеки не було, бралися за діло. Злодії відкривали капот і знімали акумулятори, крадене ж здавали на металобрухт.

І байдуже, що автовласники терпіли чималі збитки, а брухт обходився в рази дешевше, натомість завжди були гроші в гаманці. Наразі чоловіки дають свідчення, тож список їх протиправних діянь, до яких вони можуть бути причетні, однозначно доповниться.

Відносно молодиків відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція статті передбачає покарання на строк аж до трьох років. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини