Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:37:41

Міським Центром обслуговування платників надано понад 22 тисячі адміністративних послуг

25.11.2014   10:01

За десять місяців поточного року Центром обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові надано 22012 адміністративних послуг.

Як відзначила начальник відділу обслуговування платників податків Марія Ребенок, найбільшою популярністю користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку 2014 року громадянам було надано 9776 таких послуг.

У Центрі обслуговування платників підприємцям зареєстровано 1538 книг обліку доходів і витрат та 1522 книги обліку розрахункових операцій. Видано 175 торгових патентів, 1763 довідки про відсутність заборгованості із сплати податків, зборів платникам податків, які припиняють підприємницьку діяльність та 656 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів.

У Центрі відвідувачам пропонується широкий перелік послуг, зокрема, отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, проведення звірок, подання податкової звітності, кореспонденції та багато інших. Також у Центрі оформлено інформаційні та тематичні стенди із зразками заповнення заяв, декларацій, податкової звітності, матеріалами, що стосуються змін в оподаткуванні та з іншою корисною інформацією.

У міському Центрі функціонує відділ реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області, який забезпечує видачу безкоштовних електронних ключів для подання електронної звітності через мережу Інтернет.

«З початку року відвідувачам Центру надано понад 4,7 тис. консультацій щодо отримання електронних ключів,» - повідомила Марія Ребенок.

 

Інформаційно – комунікаційний сектор ДПІ у м. Чернігові

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.