Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:42:16

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

22.11.2014   11:13

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 21 листопада по 08 годину 22 листопада 2014 року

Пожежі: протягом доби зареєстровано 20 пожеж, з яких 3 в житловому секторі та 17 сухої трави. Загинуло 2 людини.
 
1. Пожежа в житловому секторі Куликівський район, с. Орлівка, вул. Шевченка 20.11.2014 року о 08 год. 30 хв. сталася пожежа в житловому будинку (10х10 м, стіни дерев'яні, обкладені цеглою, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено підлогу на площі 2 кв.м. Причина - необережність під час куріння господаря. Збиток - 300 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря. На місце пожежі підрозділи ДСНС не залучались.

2. Пожежа сухої трави Варвинський район, біля с. Воскресенське Об 11 год. 50 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

3. Пожежа сухої трави Прилуцький район, біля с. Замістя О 12 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 40 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа сухої трави Прилуцький район, біля с. Валки О 13 год. 00 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 30 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

5. Пожежа сухої трави Козелецький район, біля с. Максим О 13 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

6. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля СТ "Престиж" О 14 год. 15 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

7. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля смт М.Коцюбинське О 14 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 тис. кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

8. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Іванівка О 14 год. 23 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 20 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

9. Пожежа сухої трави Корюківський район, біля с. Петрова Слобода О 14 год. 49 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

10. Пожежа сухої трави Борзнянський район, біля с. Велика Загорівка О 15 год. 45 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

11. Пожежа сухої трави Козелецький район, біля с. Берлози О 16 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 15 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

12. Пожежа в житловому секторі Щорський район, с. Філонівка, вул. Леніна О 16 год. 33 хв. сталася пожежа нежитлового будинку (4х6 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем  знищено будівлю. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Власник та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн.

13. Пожежа сухої трави Менський район, біля с. Степанівка О 17 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

14. Пожежа сухої трави Ріпкинський район, біля смт Замглай О 17 год. 43 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

15. Пожежа  сухої трави Чернігівський район, Гомельська траса О 18 год. 54 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 тис. кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

16. Пожежа  сухої трави Корюківський район, с. Тютюнниця О 18 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

17. Пожежа  сухої трави Козелецький район, с. Будище О 20 год. 10 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 30 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

18. Пожежа  сухої трави Прилуцький район, с. Малківка О 20 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 15 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

19. Пожежа  сухої трави Менський район, с. Дягова О 21 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

20. Пожежа в житловому секторі Н. - Сіверський район, с. Стахорщина, вул. Перемоги, 15 О 00 год. 15 хв. в господарстві Шкребеня О.П., 1969 р.н., сталася пожежа  житлового будинку (5х11 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Ймовірна причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря.
 



Інші повідомлення:


О 19 год. 00 хв. для надання допомоги гр. Белькову М.М., 1951 р.н., який впав та не міг підвестися у власній квартирі за адресою: м. Чернігів, вул. Боженка, 100, кв. 17, залучалося відділення ПРЧ АРЗ СП (1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини