Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:59:20

Про підсумки роботи Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

21.11.2014   14:19Агенцiя

21 листопада у Чернігові відбулася нарада директорів і головних бухгалтерів міжрайонних та Чернігівської міської виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

В ході роботи було розглянуто низку питань за підсумками роботи  9 місяців 2014 року, зокрема, про підсумки виконання бюджету обласного відділення Фонду та оздоровчих заходів, про результати контрольно – ревізійної роботи та про динаміку показників по тимчасовій непрацездатності по обласному відділенню і у розрізі робочих органів.

На нараді, зокрема, зазначалося, що в обласному відділенні Фонду станом на 01.10.2014 року на обліку перебуває 26 643 страхувальники, що на 511 більше, ніж на початок року, в тому числі 1 131 уклали договори про добровільну участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Доходна частина бюджету обласного відділення  за даними зведеного фінансового звіту за 9 місяців 2014 року, без урахування результату виконання бюджету за минулий рік, становить 6 544 616,21 грн. або 135,7 % до плану. У всіх виконавчих дирекціях планові показники перевиконано.

Витратна частина обласного бюджету за звітний період склала 135 206 612,15 грн.

У тому числі, витрати по статті бюджету «Оздоровчі заходи» дорівнюють 42 434 484,13 грн. На санаторно-курортне лікування використано 22 924 877,26 грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року на придбання путівок коштів використано на 15,3 % більше.

На фінансування оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення використано 18 447 715,00 грн., що становить 100 % планованих призначень. У порівнянні з минулим роком коштів використано на 8 448 045,90 грн. або на 84,5 % більше. Оздоровлено 8 494 дитини.

В ході наради відбувся обмін думками щодо шляхів покращення роботи дирекцій.

Засідання пройшло під головуванням директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савича П.І.

Прес-служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.