Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:02:24

Співробітники кримінально-виконавчої інспекції спільно з представниками громадськості організовують проведення профілактичних заходів для неповнолітніх правопорушників

04.11.2014   15:58Агенцiя

З метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх та скоєння ними повторних злочинів співробітниками кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Чернігівській області спільно з координатором із зв′язків з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Алли Лепехи та представниками Благодійної організації «Чернігівський жіночий правозахисний центр» було проведено семінар-нараду щодо проведення профілактичних заходів відносно неповнолітніх, які перебувають на обліках КВІ.

Представник Благодійної організації Валентина Бадира акцентувала увагу пенітенціаріїв на проблемі зростання правопорушень серед неповнолітніх, на основних причинах дитячої злочинності, повідомила деякі юридичні аспекти кримінальної відповідальності неповнолітніх, а також зазначила головні завдання правового виховання та правової освіти молоді.

Старший викладач циклу педагогіки і психології Чернігівського юридичного коледжу ДПтС України Оксана Мірошниченко розповіла працівникам підрозділів КВІ особливості дитячої психології, її розвиток в залежності від віку, причини девіантної поведінки неповнолітніх та шляхи її подолання.
Під час семінару було вирішено ряд організаційних питань, зокрема щодо внесення пропозицій до зацікавлених державних органів, громадських організацій щодо усунення причин та умов, що негативно впливають на поведінку підлітків, та рекомендації для проведення з ними у подальшому профілактичної роботи.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини