Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:59:41

Ветерани податкової – люди творчі, ініціативні

01.11.2014   10:34

З нагоди Дня вшанування ветеранів податкової служби Чернігівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації Асоціації ветеранів державної податкової служби України організував святкову зустріч.

Привітав ветеранів і керівник Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області Степан Дусяк.
- Незважаючи на те, що ви на заслуженому відпочинку, все одно залишаєтеся частиною нашого колективу, адже віддали роботі у податковій багато років життя. Ви є нашим, так би мовити, золотим фондом, - звернувся до присутніх у залі ветеранів начальник ГУ ДФС в області С.П. Дусяк. – Ми завжди раді бачити вас. Ви передавали свої знання і досвід нинішньому поколінню податківців, вчили їх сумлінно і самовіддано ставитися до роботи. У цей святковий день дозвольте висловити Вам слова глибокої шани та подяки. Здоров’я вам, миру та благополуччя.

Такі зустрічі з колишніми колегами у теплому дружньому колі подумки повертають у спогади про приємне минуле, про колишній трудовий колектив. Степан Павлович згадав і своїх наставників, які передавали досвід, вчили впевнено і достойно йти по життю.
Для ветеранів вкрай важливо, що про них не забувають у колективі, що не залишаються наодинці зі своїми проблемами. А об’єднавшись у громадську організацію, вони стали згуртованішими і дружнішими. Допомагають один одному і завжди готові прийти на допомогу тим, кому вона потрібна. Роблять це щиро, благородно, від душі.

Ветеранська організація живе, як кажуть, не хлібом єдиним. Ветерани – люди ініціативні. Відтак організовуються різні заходи – екскурсії, виставки художньої творчості, кулінарні конкурси тощо. Серед ветеранів - багато обдарованих людей, які вишивають, в’яжуть, роблять чудові сувеніри, малюють, готують кулінарні шедеври, виступають на сцені. А голова ветеранської організації Василь Толочко пише вірші. І один з них присвятив своїм друзям ветеранам-податківцям.

 

Ветеранам-податківцям

Сивочолі в строю ветерани –
На бюджетному фронті бійці.
У відставку сьогодні ще рано:
Треба досвід колегам нести.

Як-то треба закон шанувати,
Щоби знався на ньому платник.
У бюджет все належне зібрати,
І при тім щоб міцнів виробник.

Як зловісную «тінь» розвінчати,
Недоплату звести нанівець.
В податкову щоб йшов працювати
Молодий патріот-фахівець.

Так живіть же щасливо й багато,
Нам на радість, і друзям, й рідні!
Залишайтесь таким же завзятим,
Як тоді, в податковій, в минулії дні!
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.