Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:41:01

Факт підкупу виборців на території Бахмацького міського ринку «Колос» не підтвердився

24.10.2014   14:09

23 жовтня деяких інтернет-виданнях та соцмережах з’явилася інформація щодо підкупу виборців на ринку Бахмача з боку довіреної особи кандидата в народні депутати по 208 округу.

Зважаючи на те, що статтею 157 Кримінального кодексу України такі дії кваліфікуються як підкуп виборців, працівниками Бахмацького райвідділу внутрішніх справ негайно була проведена перевірка оприлюдненої інформації.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В результаті перевірки правоохоронцями встановлено, що  продемонстроване у відеоролику місце підкупу відсутнє на території Бахмацького міського ринку «Колос». Тобто події відбуваються зовсім в іншому місці.

Також під час спілкування міліціонерів з підприємцями та реалізаторами ринку працівниками міліції встановлено, що продемонстровані у відеоролику особи не являються ні підприємцями, ні реалізаторамиу. Це підтверджує і директор ринку «Колос» та контролери ринку.

Всього було опитано більше тридцяти підприємців, реалізаторів та представників адміністрації ринку. Перевіркою факт підкупу виборців на території бахмацького міського ринку «Колос» не підтвердився.

Натомість міліція звертається до всіх учасників виборчого процесу діяти виключно в рамках чинного законодавства, адже згідно змін, внесених до Кримінального кодексу України, підкуп виборців відноситься до тяжких злочинів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини