Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:20:40

Розпочато громадське дослідження щодо будівництва птахофабрики у Козелецькому районі

11.10.2014   11:32

9 жовтня за участю директора ТОВ «Регіонпродукт-Україна» Сергія Малашенка та заступника начальника Державної екологічної інспекції в області Валентини Дзюби відбулось перше засідання робочої групи Громадської ради при облдержадміністрації з визначення незалежної оцінки (громадського моніторингу) впливу на оточуюче середовище діяльності птахофабрики з вирощування качок у Козелецькому районі. Вела засідання голова Громадської ради Наталія Проскуріна.

Членам робочої групи було передано для ознайомлення пакет дозвільних документів на будівництво птахофабрики, оцінку впливу будівництва на стан довкілля, висновок комплексної державної експертизи та інші документи. Директор ТОВ «Регіонпродукт-Україна» відповів на запитання членів робочої групи, зокрема щодо наслідків діяльності птахофабрики на збереження рівня та якості води в криницях жителів навколишніх сіл, щодо ефективності роботи очисних споруд.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини