Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:15:42

За мир в єдиній Україні

10.10.2014   10:55

9 жовтня, поштове співтовариство відзначає Всесвітній день пошти. З цієї нагоди працівники «Укрпошти» провели всеукраїнську акцію «За мир в єдиній Україні», у рамках якої діти писали листи учасникам антитерористичної операції на сході країни.

По всій країні одночасно були зачитані ці листи. Лист від дітей чернігівської дирекції «Укрпошти» був оголошений під час проведення акції в обласному центрі.

Привітати працівників пошти з професійним святом та взяти участь в акції прийшли в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, голова обласної ради Микола Звєрєв, представники ЗМІ та жителі Чернігова.

- Від Президента України, обласної державної адміністрації вітаю Вас з професійним святом. Зичу всім Вам міцного здоров’я, родинного тепла і наснаги у вашій роботі. Адже від неї залежить у тому числі і майбутнє нашої української нації, - наголосив Сергій Журман.

Більше 1700 листонош області щоденно долають великі відстані, доносячи людям своєчасно листи і газети, посилки і телеграми, пенсії і бандеролі. Загалом, пошта настільки органічно влилась у наше життя, що уявити його без неї просто неможливо. Сьогодні міжнародна пошта говорить 6800-и мовами своїх клієнтів, а 193 адміністрації утворюють найбільшу мережу доставки.

Від усієї чернігівської громади з професійним святом поштарів привітав і Микола Звєрєв, побажавши всім миру, добра та щастя.

У рамках всеукраїнської акції «За мир в єдиній Україні» Сергій Журман, Микола Звєрєв та в.о. керівника Чернігівської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Ганна Панаско здійснили погашення художнього поштового конверту «Україна – єдина країна». А працівники чернігівської дирекції «Укрпошти» запустили у небо кульки балонної пошти з побажаннями миру, добра та єдності народу України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини