Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:56:58

ПАТ "Чернігівобленерго" змінило управління

08.10.2014   11:07Агенцiя

З 7 жовтня Головою Правління ПАТ «Чернігівобленерго» призначено Юрія Касіча. Він змінив на цій посаді Юрія Бойко, який очолював підприємство з 2012 року.

Представники акціонерів повідомили, що зміна керівного складу Товариства  відбулася через ротацію топ-менеджерів  для просування сучасних, інноваційних рішень в електроенергетиці, спрямованих на підвищення надійності та ефективності електропостачання на підприємствах - лідерах галузі.

Юрій Петрович Касіч, народився у Києві у 1971 році.Закінчив Київський політехнічний інститут за фахом «Електричні мережі та системи». Кар‘єру в енергетиці розпочав з електромонтера Київської ТЕЦ-5. Згодом обіймав посади начальника диспетчерської служби та головного диспетчера  НЕК «Укренерго», технічного директора «Черкасиобленерго» та «Вінницяобленерго». До свого призначення  в ПАТ «Чернігівобленерго» працював Генеральним директором  ПАТ «Вінницяобленерго», де запам‘ятався низкою ефективних управлінських рішень, грамотною технічною та інвестиційною політикою.

Сьогодні перед Юрієм Касічем стоїть ряд серйозних задач - в умовах енергодефіциту та дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії  забезпечити стабільну роботу об’єднаної енергосистеми країни  в період ОЗМ 2014-2015 років в рамках встановлених граничних рівнів споживання електричної потужності з максимальним соціально-економічним ефектом для Чернігівської області.

Юрій Касіч озвучив свої плани на посаді Голови правління ПАТ «Чернігівобленерго» на найближчий час. Перше, що він має намір зробити - переглянути графіки аварійних відключень електромереж із технічно можливим виключенням з них об’єктів електромереж, від яких здійснюється енергопостачання об’єктів соціальної сфери, а також обговорити спектр проблемних  питань, в тому числі і реструктуризацію боргу  для підприємств житлово - комунальної сфери.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.