Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:50:59

Затримана заїжджа злодійка, яка крала на ринку та у церкві

08.10.2014   07:24

Дільничні інспектори міліції Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області спільно з покупцями одного з ринків міста по «гарячих слідах» затримали серійну крадійку.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення, що на одному з ринків міста покупці щойно завадили невідомій жінці викрасти курточку.

На місце події прибули дільничні інспектори міліції, на території обслуговування яких знаходиться ринок. Їм і передали покупці «з рук на руки» жіночку, яка, намірявши курточку в одному з бутиків на ринку, намагалася в ній піти.

При затриманні жінка мала при собі великі торби з різноманітним крамом.

Коли ж правоохоронці оглянули речі, то виявили серед них навіть тюль, яка мала дуже специфічний вигляд: саме такою вкривають образи у храмах. І дійсно, правоохоронці встановили, що кількома годинами раніше ця жіночка побувала в церкві поблизу ринка. З її слів, вона прийшла помолитися, побачила тюль на образі і, вирішивши, що вона нікому не потрібна, зняла її та забрала із собою.

В ході подальшої перевірки співробітники міліції з'ясували, що зловмисниця приїхала до Чернігова з міста Кривий Ріг та мешкала тут на квартирі, яку винайняла разом з іншими приїжджими жінками. Наразі правоохоронці перевіряють її на причетність до інших подібних злочинів.

Володимир Іванович повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років). Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини