Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:10:55

В Чернігові затримано високопосадовця, який вимагав 20 тисяч доларів

22.09.2014   07:44

Неподалік чернігівського залізничного вокзалу оперативниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області в своєму автомобілі після одержання неправомірної вигоди був затриманий високопоставлений чиновник.

Як повідомив начальник Управління МВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олег Демченко, співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю в ході документування протиправної діяльності викрито одного з керівників інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Чернігівської області.

Він вимагав у приватного підприємця 20 тисяч доларів США за вирішення питання про дострокове отриманні декларації про введення в експлуатацію одного з об'єктів торгівлі.
Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою), яке карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Даний громадянин затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини